Realiment Cooperativa

Realiment.org - Grup de consum de productes sostenibles Creative Commons License

Focax.com. La comunitat conscient.

realiment | 27 Abril, 2010 06:45

 

Focax.com
 

 

Acaba de néixer la xarxa social FOCAX. Es tracta d'una xarxa social que gira entorn de la sostenibilitat social, econòmica i mediambiental, que pretén agrupar a la comunitat conscient. Per comunitat conscient s'entén totes aquelles persones, grups i associacions amb consciència solidària i participativa. En aquesta xarxa tenen cabuda tots aquells que són conscients de la necessitat d'un món més just i sostenible. Focax és una eina lliure al servei de persones, grups i associacions amb consciència solidària i de col·laboració.

FOCAX és una xarxa alternativa a les grans xarxes del tipus Facebook, més generalistes i dominades per grans grups empresarials. És un punt de reunió on compartir informació lliure que busca aconseguir un món més just i igualitari. Focax ha estat creat gràcies a l'esforç d'un grup de voluntaris i la generositat d'AGM, que l'ha dotat de la tecnologia necessària per dur a terme aquest projecte de col·laboració.

L'objectiu de Focax és propiciar informació lliure, models econòmics més solidaris i lluitar per una societat global més justa i igualitària. També és un objectiu de Focax posar a les mans de qui el necessiti una plataforma tecnològica lliure que ajudi a donar-se a conèixer, publicar les seves necessitats, compartir informació i poder usar de manera senzilla totes les potencialitats de les tecnologies 2.0 i Internet.

Es poden trobar i publicar continguts, pujar vídeos, fotografies, contactar amb persones afins, intercanviar idees, fer crides, conèixer accions de voluntariat i fins i tot existeix un apartat d'hospitalitat en el qual s'ofereixen persones com a guia i/o allotjaments gratuïts als viatgers. I tot d'una manera ràpida i senzilla. 

FOCAX és un projecte molt jove (està en fase beta) i francament interessant, que pot convertir-se en un excel·lent punt de trobada per a tots els que pensam que un món millor és possible.


Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCI: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris sn moderats per evitar spam. Aix pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb