Realiment Cooperativa

Realiment.org - Grup de consum de productes sostenibles Creative Commons License

3a Trobada de la Xarxa d'Alternatives de Consum: 1 d'Octubre

realiment | 08 Setembre, 2011 06:23

La comissió encarregada de la preparació de la següent Trobada de Creant Xarxa ja ha fixat una data i un lloc. Apuntau-vos-ho a les vostres agendes: dissabte 1 d'Octubre a partir de les 9 en punt a Ca'n Alcover de Palma es donarà el sus a una nova Trobada que esperem permeti tirar endavant nous projectes conjunts.

A continuació reproduïm part del text de la convocatòria amb els detalls i objectius de la Trobada.

La data: dissabte 1 d'octubre a Can Alcover (c/ Sant Alonso 24). Palma.
L'horari previst és de 9 a 14'30h. Serem puntuals el que vol dir que la convocatòria serà 10 minuts abans per començar a l'hora senyalada, de manera que vos demanam arribar a les 8'50h.

Tenim en compte que és dissabte i que convocam prest, però hi ha feineta i reflexions que hauríem de fer si volem continuar treballant conjuntament. Pensam que el motiu de la trobada és prou interessant per fer l'esforç.

Els objectius són varis però sobretot tenim ganes de tornar a veure'ns les cares i saber qui hi ha darrera la Xarxa, què s'ha fet fins ara i cap a on volem anar. La reflexió conjunta ens ajudarà a definir tot això, sumat al treball de preparació que un grup de gent ha estat fent per ajudar a aconseguir aquests objectius.

Vos demanam que cada grup de consum, productor/a i/o comissió de feina de la Xarxa ens confirmi la seva assistència o no de cara a planificar millor la feina.També ens ajudarà a saber qui som encara que no pugueu assistir.

Aquesta confirmació ens hauria d'arribar abans de dia 24 de setembre a la següent adreça de correu: namonica@autistici.org.

A diferència dels altres dos anys, enguany no hi haurà dinar, però si farem un berenar (tampoc hem de patir). Nosaltres ens encarregarem de la beguda, i vos demanam que vos organitzeu en grups per dur alguna cosa: coques, galetes, pa... .

Més endavant, vos informarem d'alguns aspectes tècnics que les companyes de la Comissió Virtual volen que tenguem en compte per la Trobada.

MOLTES GRÀCIES i esperam confirmació!!!

Salut!

Comissió preparació de la Trobada

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIË: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris sˇn moderats per evitar spam. Aix˛ pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb