Realiment Cooperativa

Realiment.org - Grup de consum de productes sostenibles Creative Commons License

Grups de consum: una altra agricultura i alimentaciˇ sˇn possibles

realiment | 24 Juliol, 2012 08:45

 

 
Grups de consum: una altra agricultura i alimentació són possibles

Per Esther Vivas. Font: El Periódico Gourmet’s

Què mengem? D’on ve allò que consumim? Com s’ha produït? Són algunes de les qüestions que preocupen cada dia més a una part significativa de persones. Davant l’empobriment de la pagesia, la pèrdua d’agrodiversitat, els escàndols alimentaris… Són molts els qui reivindiquen recuperar la capacitat de decidir sobre les polítiques agrícoles i alimentàries.

 (Segueix)

6a Diada d'Agricultura Ecol˛gica "Som el que sembram". 22 d'Abril, Porreres.

realiment | 18 Abril, 2012 08:10

 

 

 

L'Associació de la Producció Agrària Ecològica de Mallorca (APAEMA) ens convida un any més a la Diada d'Agricultura Ecològica "Som el que sembram" que es durà a terme el proper dia 22 d'abril al centre de Porreres.

De les 10 fins a les 17h trobareu mercat d'aliments ecològics i altres productes amb certificació; exposició de maquinària, eines agrícoles, energies renovables, etc.; degustacions i oferta de dinars ecològics; tallers i activitats de temàtiques diverses i per a totes les edats; música i espectacles; actuació castellera dels Al·lots de Llevant; etc.

És una bona oportunitat per trobar-nos personalment amb els productors que ens subministren i de tastar altres productes. Ens veim a la Diada!

Consum: canvi de xip

realiment | 26 Marš, 2012 11:56

“Hem de viure senzillament perquè altres puguin, senzillament, viure.” Les paraules són de Gandhi i resumeixen al peu de la lletra les conclusions a què es va arribar en la jornada “Cooperatives de consum: model potenciador d’una economia sostenible”, celebrada a Barcelona el passat 24 d’octubre, i on es confirmà que les cooperatives de consum constitueixen una bona eina per difondre el consum responsable. Recordem, sinó, el setè principi cooperatiu: les cooperatives treballen per al desenvolupament sostenible de les seves comunitats.

 

 (Segueix)

El perfil del consumidors d'aliments ecol˛gics a l'Estat.

realiment | 23 Marš, 2012 12:30

 

El perfil dels consumidors de productes ecològics es caracteritza per una major proporció de dones (56%) i de persones més joves –la mitjana d’edat és de 40 anys– que aquells que no en consumeixen, i es distribueixen arreu de l’Estat, encara que amb més presència al nord-est (28%) i a les grans urbs (32%).

 (Segueix)

Recollida i reuniˇ al NOU LOCAL

realiment | 22 Novembre, 2011 07:52


 

Avui dimarts 22 de Novembre tenim recollida i assemblea

Hora (NOVA!): A partir de les 20h

Lloc (NOU!): C./ Joan Crespí, 49. 

Si vols participar en el nostre grup de consum o vols saber més del què feim, vine a veure'ns o clica aquí.

Ens veiem allà!

 


Mostra Realiment Cooperativa en un mapa més gran
1 2 3 ... 46 47 48  SegŘent»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb