Realiment Cooperativa

Realiment.org - Grup de consum de productes sostenibles Creative Commons License

Consum: canvi de xip

realiment | 26 Marš, 2012 11:56

“Hem de viure senzillament perquè altres puguin, senzillament, viure.” Les paraules són de Gandhi i resumeixen al peu de la lletra les conclusions a què es va arribar en la jornada “Cooperatives de consum: model potenciador d’una economia sostenible”, celebrada a Barcelona el passat 24 d’octubre, i on es confirmà que les cooperatives de consum constitueixen una bona eina per difondre el consum responsable. Recordem, sinó, el setè principi cooperatiu: les cooperatives treballen per al desenvolupament sostenible de les seves comunitats.

 

 (Segueix)

El perfil del consumidors d'aliments ecol˛gics a l'Estat.

realiment | 23 Marš, 2012 12:30

 

El perfil dels consumidors de productes ecològics es caracteritza per una major proporció de dones (56%) i de persones més joves –la mitjana d’edat és de 40 anys– que aquells que no en consumeixen, i es distribueixen arreu de l’Estat, encara que amb més presència al nord-est (28%) i a les grans urbs (32%).

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb