Realiment Cooperativa

Realiment.org - Grup de consum de productes sostenibles Creative Commons License

Recordau: Dissabte 1 d'Octubre 3a Trobada de Creant Xarxa

realiment | 29 Setembre, 2011 06:30

 

 

 

Aquest dissabte 1 d'octubre està convocada la III Trobada de Creant Xarxa, Alternatives de Consum Ecològic Organitzat de Mallorca.

La trobada tindrà lloc a Ca'n Alcover (C./ St. Alonso 24 bx. Palma).

Horari: de 9 a 14'30h. Demanam arribar a les 8'50h.

No hi ha preparat dinar, de manera que hauríeu de dur alguna cosa per berenar i compartir. Nosaltres aportarem la beguda (aigua, cafè, suc, infusions). Malauradament, no hem trobat ningú que es pugui fer càrrec dels nins i nines que puguin venir, però si algú/na de vosaltres coneix alguna persona que vulgui fer aquesta tasca mentre els adults pensam, per favor que ho faci saber a través d'aquesta adreça de correu per organitzar-ho.

També vos volem demanar que si coneixeu gent que vulgui crear un nou grup de consum, podeu convidar-la a la Trobada (a la mateixa hora: 9h) ja que hem tengut present aquesta possible situació. Se'ls explicarà com muntar un grup de consum facilitant informació, contactes, la nostra experiència i què és la Xarxa.

 (Segueix)

Inquietant: Pesticides i antibi˛tics a la mel!

realiment | 28 Setembre, 2011 09:35

 

 

 

Segons un estudi realitzat sobre 76 mostres de mel, tant no ecològica com ecològica, per l'organització francesa Soixante Millions de Consommateurs, s'han trobat restes de pesticides i antibiòtics. L'anàlisi tenia l'objectiu de trobar molècules residuals de 91 substàncies: 56 pesticides i 35 antibiòtics.

 (Segueix)

Setmana per la biodiversitat agrÝcola

realiment | 26 Setembre, 2011 08:32

 

 

L'Associació de Varietats Locals de les Illes Balears pertany a la xarxa estatal Red de Semillas. Han iniciat la la campanya “Cultiva diversitat. Sembra els teus drets” que té com objectiu defensar les varietats locals i demanar que les llavors siguin lliures i no subjectes a patents i altres formes de privatitzar la biodiversitat. En el cas que desitgeu més informació us passam el següent enllaç: http://www.siembratusderechos.info/?p=248

Enguany varen decidir que els actes per la reivindicació de la campanya es farien durant la setmana de dia 1 a dia 9 d'octubre. Des de l'Associació de Varietats Locals de les Illes Balears ens conviden a participar i celebrar aquesta setmana. Ho podem fer de diverses maneres:

 

  • Podem signar el següent manifest tant com a persones físiques o entitat: http://www.peticionpublica.es/?pi=siembra

  • Podem fer accions, projeccions o xerrades en defensa de la diversitat vegetal i el lliure intercanvi de llavors.

  • Podem recolzar la roda de premsa de l'Associació de Varietats Locals mitjançant la vostra presència. Ja us concretarem el lloc, el dia i l'hora.


Què és l'Associació de Varietats Locals de les Illes Balears?

  (Segueix)

Recollida i assemblea

realiment | 23 Setembre, 2011 08:09


 

Avui divendres 23 de Setembre tenim recollida i assemblea.

Hora: com sempre, a les 19h.

Lloc: Ateneu Popular de Palma al carrer Missió, núm. 19

Si vols participar en el nostre grup de consum o vols saber més del què feim, vine a veure'ns o clica aquí.

Ens veiem allà!

 


Mostra Realiment Cooperativa en un mapa més gran

"Dones i nines de GÓmbia". Exposiciˇ fotogrÓfica per WassuKafo GÓmbia. 17-29 Setembre.

realiment | 20 Setembre, 2011 09:28

L'exposició fogràfica "Dones i nines de Gàmbia" ens la recomana na Chus. Ella amb un grup de persones viatgaren el 2010 a Gàmbia amb Adriana Kaplan - Antropòloga i cofundadora de l'ONG Wassu Kafo Gàmbia. Per donar a conéixer la realitat d'aquell indret de l'Àfrica, estam convidats a l'exposició fotogràfica "Dones i nines de Gàmbia" on ens volen apropar la seva experiència i presentar l'ONG.

A na Chus i els seus companys els agradaria comptar amb la vostra presència, que ens acompanyeu i recolzeu en aquests dies i ens agraeixen la difusió que puguem fer d'aquest esdeveniment entre les vostres amigues i els vostres amics.

 

Exposició fotogràfica amb motiu de la presentació a Mallorca de la ONG Wassu Kafo Gàmbia

"Dones i nines de Gàmbia"

Nuu Espai d’Art Contemporani

C./ Palmer, 20 INCA

Inauguració dissabte 17 de setembre a les 20:30 h.

L'exposició romandrà oberta del 17 al 29 de setembre.

Organització formada per professionals de diferents àmbits, que han pres contacte sobre el terreny amb professionals sanitaris i autoritats de Gàmbia.

 

Agraïments

Per la seva col.laboració desinteressada: A Teresa Castell Alomar, directora de Nuu Espai d'Art Contemporani per facilitar l'espai i suport logístic; a l'Associació cultural Al Rumd'Alaró per facilitar els marcs; i a Magdalena Alomar Castell per l'edició del vídeo.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb