Realiment Cooperativa

Realiment.org - Grup de consum de productes sostenibles Creative Commons License

Franša prohibeix l'˙s dels parabens

realiment | 28 Maig, 2011 07:12

França prohibeix l'ús dels parabens

Al voltant de 400 especialitats farmacèutiques —la majoria molt comunes— contenen parabens, uns conservants els efectes tòxics i cancerígens dels quals són objecte de debat científic i que l'Assemblea Nacional francesa va votar prohibir el passat 3 de maig (vegeu la llista establerta per Le Monde), i que inclou tant les cremes dentals com els medicaments utilitzats en quimioteràpia contra el càncer.

Entre els productes més comuns que s'enumera hi ha moltes cremes per a nadons, cosmètics, molts xarops per a la tos, antiàcids estomacals, remeis per als trastorns de l'intestí, per a les nàusees i els vòmits, cremes vaginals, reguladors cardiovasculars, antibiòtics, medicaments contra el dolor i la febre (formes genèriques de l'ibuprofè i el paracetamol), tractaments de l'astènia…

 (Segueix)

Sopar i presentaciˇ de Realiment: aquest divendres 27 de maig vine a descobrir el nostre grup de consum

realiment | 23 Maig, 2011 08:58

 

Cartell del sopar de maig 2011

 

El proper divendres realitzarem una presentació del nostre grup de consum a totes les persones que hi estiguin interessades. La presentació i el sopar es duran a terme a l'Ateneu Popular de Palma, al carrer Missió, 19. La presentació començarà a les 19h30.

Si vols consumir de forma sostenible, aprofita l'ocasió de conéixer-nos i de tastar alguns dels productes ecològics que compram.

Us hi esperam!

 

Recollida

realiment | 13 Maig, 2011 07:00


 

Avui 13 de Maig tenim recollida

Hora: com sempre, a les 19h.

Lloc: Recordau que ens hem mudat a un nou local. Es tracta del nou Ateneu Popular de Palma del carrer Missió, núm. 19

Si vols participar en el nostre grup de consum o vols saber més del què feim, vine a veure'ns o clica aquí.

Ens veiem allà!

 


Mostra Realiment Cooperativa en un mapa més gran

14 de maig, Dia Mundial del Comerš Just

realiment | 10 Maig, 2011 09:25

 

 

 

 

El moviment internacional de Comerç Just celebra un any més la seva diada per demanar més justícia en les relacions internacionals. Sota el lema “És just el que necessitem”, Mallorca, Menorca i Eivissa s’uneixen a un centenar de localitats de l’estat espanyol i a altres 70 països de tot el món per a celebrar el proper dissabte 14 de maig el Dia Mundial del Comerç Just. I ho faran amb diverses activitats lúdiques i culturals, punts d’informació, parades de venda i degustacions. La jornada pretén recordar que aquesta alternativa comercial equitativa i justa proposa un altre model econòmic que té en compte els criteris socials i ambientals.

A Palma, el conjunt d’entitats de comerç just amb el suport de l’Agència de Cooperació de les Illes Balears, celebram aquesta diada a la Plaça d’Espanya de l’ 11 al 14 de maig. Les activitats també s’extenen a la Part Forana de Mallorca, Menorca i Eivissa.

Esperam poder compartir la diada amb vosaltres!

Programació d’Activitats

 (Segueix)

Descobreix quŔ fa el teu banc amb els teus diners

realiment | 09 Maig, 2011 10:52

 

 

 

En Chema ens fa arribar la notícia a periodismohumano.com d'un estudi que vincula 14 bancs amb fabricants d'armes prohibides. Jutgeu vosaltres mateixos.

Un estudio vincula a 14 bancos españoles con fabricantes de armas prohibidas

El BBVA tiene como cliente a Textron, productor de minas antipersona

Se acusa a 8 entidades de financiar las bombas de racimo españolas usadas por Gadafi

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb