Realiment Cooperativa

Realiment.org - Grup de consum de productes sostenibles Creative Commons License

Actualitza't sobre Realiment Coop amb l'RSS!

realiment | 25 Febrer, 2011 07:56

 

Moltes vegades volem estar informats de les novetats de les pàgines webs i blocs, com el nostre, però ens fa peresa teclejar l'adreça tant sovint per després comprovar que no hi ha cap novetat. Avui dia, amb la quantitat d'informació disponible al web, una forma fàcil de saber si hi ha actualitzacions de les nostres pàgines favorites és a través de l'RSS (les sigles en anglès de Really Simple Syndication). 

 

 (Segueix)

Crema de remolatxa ecolgica

realiment | 24 Febrer, 2011 07:36

 

 

Una recepta per fer amb productes cent per cent ecològics i de temporada.

Hem de menester:

  • Remolatxes
  • Cebes
  • Patates

Pelam la verdura i la feim a bocins ni massa petits ni massa grossos. Els sofregim durant uns minutets. A continuació, hi afegim una mica de sal d'herbes. Ho tapam d'aigua i ho deixam bollir quinze minuts. Ho capolam amb la màquina de batre.

Queda molt bé si la servim en tassons de vidre baixos (de "zurito"), encalentida al bany maria amb una mica de iogurt (fred de gelera) decorat amb fulles de menta capolades.

Que tengueu bona cuina!

Font: Grup de consum Col de Pinya

 

Jornades de repoblaci forestal al Puig d'Alanar

realiment | 23 Febrer, 2011 10:28

 

 

El nostre proveïdor de pa ecològic, l'associació Es Puig d'Alanar, organitza unes Jornades de Repoblació Forestal amb plantes i arbres autòctons a la seva finca.

Es vol fer una tanca verda amb funcions de barrera contra el vent i que tothom que vulgui sembrar pugui venir i participar-hi!

Les jornades es realitzaran els propers Diumenge 27 de Febrer i Diumenge 6 de Març a la finca Es Puig d'Alanar, a Manacor.

Allà ens esperen a partir de les 10h.

I Trobada estatal de grups de consum de productes ecolgics. Benetsser (Valncia). 26 i 27 de febrer de 2011

realiment | 21 Febrer, 2011 09:27

 

 

El proper cap de setmana tendrà lloc la primera Trobada estatal de grups de consum. Es tracta d'una ocasió molt important per poder donar a conéixer altres expriències estatals així com trobar noves fórmules per superar les dificultats de consumir sosteniblement. 

Des dels seus inicis la demanda d'aliments procedents de l'agricultura ecològica va ser promoguda per associacions de consumidors per a estrènyer vincles amb els productors i establir mecanismes de venda i abastament directe d'aquests. Molts socis de la SEAE són membres d'aquest tipus d'estructures i consumeixen productes ecològics gràcies a aquestes associacions.

A Espanya aquestes associacions van començar a sorgir en els anys vuitanta i es van ampliar en els noranta, conformant fins i tot federacions, que tracten de promoure aquest tipus de consum directe de productes ecològics per canals curts. Actualment podem trobar aquest tipus de grups en gairebé totes les ciutats que superen les cinc xifres d'habitants.

 (Segueix)

Recollida i assemblea. Atenci: Tenim nou local!

realiment | 18 Febrer, 2011 07:16


 

Avui 18 de Febrer tenim recollida i assemblea. Recordau de preparar les vostres comandes i doblers.

Hora: com sempre, a les 19h.

Lloc: Atenció! Ens hem mudat a un nou local. Es tracta del nou Ateneu Popular de Palma del carrer Missió, núm. 19

Si vols participar en el nostre grup de consum o vols saber més del què feim, vine a veure'ns o clica aquí.

Ens veiem allà!


Mostra Realiment Cooperativa en un mapa més gran
1 2 3  Segent»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb