Realiment Cooperativa

Realiment.org - Grup de consum de productes sostenibles Creative Commons License

IV Diada d'agricultura i alimentaciˇ ecol˛gica - 18 d'Abril 2010 - Porreres

realiment | 31 Marš, 2010 09:15

L'Associació de la Producció Agrària Ecològica de Mallorca (APAEMA) organitza la IV Diada d'Agricultura Ecològica i així ja celebra els seus 4 anys arribant a tots els racons de l'illa.

Realiment hi serà present a la paradeta de la Xarxa d'Alternatives de Consum Ecològic. Si voleu trobar-nos per informar-vos sobre el nostre funcionament, allà ens podreu trobar. 

 

Programació

Durant tota la setmana, exposició de "Varietats locals de cereal" a l'Ajuntament de Porreres


Dilluns 12 d'abril a Manacor
20.30h "L'experiència de Nostrum: escurçar distàncies de comercialització"
Lloc: Biblioteca Municipal de Manacor

Divendres 16 d'abril a Inca
20.30h "Introducció d'aliments ecològics als menjadors escolars"
Lloc: Centre Bit Raiguer d'Inca

Diumenge 18 d'abril a Porreres / IV Diada d'Agricultura Ecològica
 (Segueix)

Recollida i assemplea

realiment | 29 Marš, 2010 22:38


 

Avui dimarts, de forma extraordinària per mor de les vacances de Setmana Santa, tenim recollida i assemblea. Recordau de preparar les vostres comandes i doblers.

Hora: com sempre, a les 19h.

Lloc: ATENCIÓ! El lloc de recollida ha canviat. A partir d'ara serà al col·legi Eugenio López a la Plaça del Bisbe Berenguer de Palou o també popularment coneguda com a Plaça dels Patins.

Ens veiem allà!

 


Mostra Realiment Cooperativa en un mapa més gran

10 bones raons per consumir aliments ecol˛gics

realiment | 29 Marš, 2010 07:00

Aliments ecològics 

Moltes de vegades, persones que no tenen gaire coneixement dels beneficis de l'alimentació ecològica, ens demanen per quines raons haurien de canviar la seva forma de comprar i consumir. Doncs bé, aquí es presenten deu raons de pes per consumir aliments ecològics. De fet, són moltes les raons per optar per l'alimentació biològica: per la pròpia salut, per la preservació del medi ambient, per la protecció dels animals i de la naturalesa, o pel gust són alguns dels motius que ens duen a adquirir aliments ecològics. A més, d'un temps ençà, es pretén també fugir dels transgènics, dels falsos "bios" i dels escàndols de contaminació alimentària. Un gran nombre de consumidors ha optat pels denominats productes ecològics, biològics o orgànics.

A continuació exposam deu bones raons per consumir aquests productes ecològics.

 (Segueix)

Els ous ecol˛gics de Son Boira a la TV de Mallorca

realiment | 23 Marš, 2010 08:02

 

Ous ecològics de Son Boira

El programa L'Aguait de la Televisió de Mallorca va emetre el proppassat 16 de Març un reportatge sobre el procés per a l'obtenció dels ous ecològics o biològics de la finca de Son Boira, que proveeix el nostre grup de consum.

En aquest reportatge na Margalida i en Joan ens presenten la seva finca i podrem observar com viuen les gallines ponedores, quina és la seva alimentació o com fan la selecció dels ous. Es tracta, en definitiva, d'un reportatge molt interessant per descobrir allò que molts, probablement, volíem saber. El reportatge el podeu veure clicant sobre la imatge inferior:

 

Ecol˛gica 2010: Fira del medi ambient i de la qualitat de vida. Del 25 al 28 de Marš.

realiment | 20 Marš, 2010 23:22

                                              

La fira Ecològica 2010 és una bona oportunitat per trobar persones i organitzacions implicades en la transformació de la societat cap a la sostenibilitat. Allà hi hauran expositors de molts de sectors: des de l'agricultura ecològica fins a les energies renovables passant per la gestió de l'aigua, els equipaments per a la casa o la gestió dels residus. 

La fira es durà a terme al recinte firal de l'aeroport de Son Sant Joan, a Palma, del dijous 25 al diumenge 28 de Març. Serà obert de les 11h a les 21h i el preu de l'entrada és de 3€. 

És, sens dubte, una bona oportunitat per entrar en contacte amb persones i organitzacions que ens puguin interessar tant des d'un punt de vista individual com per al grup de consum Realiment. D'aquí podrien sorgir algunes noves col·laboracions de cara al futur. 

 

1 2 3  SegŘent»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb