Realiment Cooperativa

Realiment.org - Grup de consum de productes sostenibles Creative Commons License

Recollida de senalla

realiment | 21 Desembre, 2009 23:20

 


 

Avui tenim recollida.

Atenció: pensau que degut a que divendres és Nadal, es reparteix avui dimarts.

Hora: com sempre, a les 19H

Lloc: com sempre, a la Plaça de la Porta de Sta. Catalina.

Ens veiem allà!

 

 


 

 

Del camp al plat

realiment | 19 Desembre, 2009 23:06

 

Del campo al plato
 
He llegit amb interès el llibre Del campo al plato que ens presenten dues persones que coneixen bé el món dels grups de consum alternatiu a Catalunya. Es tracta d'un llibre que presenta els problemes i les alternatives que hi ha arreu del món, mitjançant la realització d'entrevistes a líders de moviments transformadors de l'agricultura a diversos països.
 (Segueix)

Realiment i els valors i principis cooperatius

realiment | 15 Desembre, 2009 10:22

 

International Co-operative Alliance

 

Realiment és un grup de consum que es basa, en la seva visió i el seu funcionament, en els valors i principis cooperatius. Malgrat no ser jurídicament una cooperativa, Realiment du a terme una activitat econòmica (el consum) on els seus valors i el seu funcionament són cooperatius, com a alternativa a altres formes d'organització guiades pel capital enlloc de les persones. Però, quins són i què volen dir aquests valors i principis cooperatius?

 (Segueix)

Realitats ocultes

realiment | 12 Desembre, 2009 23:29

 

CICLE DE DOCU-DEBATS A L’ESPAI SOLIDARI
“REALITATS OCULTES”

 

Candela Projectes Solidaris ens convida a participar en el cicle de documentals que organitza de dia 14 a dia 18 de desembre de 19 a 21h. a l’Espai Solidari (C/Ramón Berenguer III, 20 baixos).

Aquests documentals han estat adquirits de la distribuïdora Eguzki Bideoak, col·lectiu polític que va sorgir en 1994 com espai de contrainformació audiovisual i medi-activista, i projecta a associacions culturals, places, locals i espais públics.

Les projeccions seran presentades, i posteriorment promouran un debat sobre el documental visualitzat, companyes enteses i companys entesos en la temàtica.

La programació és la següent:

 (Segueix)

Jornada de feina a Manacor el dissabte 19 de Desembre

realiment | 11 Desembre, 2009 23:14

 Això és Vida S.Coop.

La nostra proveïdora de senalles ecològiques, la cooperativa Això és Vida, ens planteja la possibilitat de participar a una jornada de portes obertes i de feina a una de les finques a Manacor.

Serà una doble jornada de feines:

Qui vulgui, es pot apuntat al taller de torró amb na Petra a Son Gener (ca seva).

D'altra part, pels que venen a embrutar-se les mans, en Joan "capitanarà" l'equip de feina a l'hort de Sa Vall (idíl·lic paisatge entre canyes i arbres fruiters, a 5 minuts de ca seva).

La darrera opció, només per als més valents!, és la d' "encatravar" (com diuen a Manacor) i sembrar un poc i després fer un torró... o a l'inrevés...

Els membres d'Això és Vida ens esperaran a partir de les 9:30-10h i ens quedarem a dinar. Com sempre, vos demanam de dur menjar per compartir i confirmar l'assistència. Organitzau cotxes per pujar i si algú necessita que el venguem a cercar a l'estació de Manacor, que avisi. Si veniu en bicicleta, pensau que hi ha uns 30-40 minuts des de l'estació fins ca seva. Per a més informació, contactau en Teo (detalls a la pàgina web).

 


 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb