Realiment Cooperativa

Realiment.org - Grup de consum de productes sostenibles Creative Commons License

La Xarxa informa: "Creant Xarxa, la llista de correu"

realiment | 10 Octubre, 2009 08:25

15 Setembre, 2009 per agrohoritzontal

Les qui tengueu bona memòria recordareu que el passat 8 de novembre – deu mesos endarrera! – es celebrarà la I Trobada d’alternatives de consum ecològic organitzat a les cases velles de Son Llaüt, a Santa Maria. D’aquesta trobada sorgí una proposta de treball en xarxa que es concretava en cinc grups de treball en els que participavem persones dels diferents grups de l’illa. Tot i que ha estat un any molt interessant des del punt de vista del consum organitzat i estan ocorreguent canvis importants també a nivell dels productors, aquests grups de feina encara no s’han pogut trobar.

En cap cas ho considerem signe de desinterès o poca motivació, ans tot el contrari: estem totes immergides en la nostra realitat quotidiana!

Per aquest motiu, aquesta setmana s’ha représ la feta amb una doble iniciativa.

Agilitzem la comunicació amb la nova llista de correu alterconsum.mallorca [at] inventati.org, de la qual formen part les adreces genèriques de la majoria dels grups i, en alguns casos, les adreces de persones que en formen part. De moment, la idea és incloure poques adreces i que cada grup cerqui la millor manera de participar-hi, per evitar haver de gestionar una llista amb molta participació i que ens saturi a totes la safata d’entrada.

Per altra banda, comencem a organitzar una nova trobada. Si t’interessa participar en l’organització escriu-nos a cooperativaagrohoritzontal [at]moviments.net. Si no formes part de cap grup de consum organitzat, si-us-plau, espera a saber més novetats abans de incorporar-te al grup organitzador.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb