Realiment Cooperativa

Realiment.org - Grup de consum de productes sostenibles Creative Commons License

L'hist˛ria de les coses

realiment | 07 Octubre, 2009 17:54

Annie Leonard, una activista medi ambiental nordamericana, ha realitzat aquest vídeo on explica amb molta claredat el cicle de vida dels béns que consumim i els impactes que se'n deriven. Es tracta d'una mirada crítica a la societat de consum a través de l'anàlisi del nostre cicle de "producció" o, millor dit, de transformació material: des de l'extracció a la manipulació, transformació, distribució, consum i la conversió en residus.

Com es podrà apreciar, allò que arriba a les nostres mans només és una petita part de tot allò que intervé en la transformació de la naturalesa. Però allò que és més important, tot el cicle té una connexió amb un gran número de problemes socials i ecològics que no es prenen en compte en les decisions dels que tenen el poder sigui per uns interessos o per altres. 

El vídeo ha estat doblat al castellà de l'Argentina per l'ONG Asociación Civil El Agora. El video original el podreu trobar a www.storyofstuff.com

L'agricultura ecol˛gica de Mallorca a la televisiˇ

realiment | 07 Octubre, 2009 08:30

 

Ètics

La Televisió de Mallorca emet el programa de reportatges Ètics a la seva web. Seguint l'enllaç següent hi trobareu el programa sobre agricultura ecològica i podreu veure el nostre model de funcionament com a grup de consum seguint les passes del grup de Canamunt. El reportatge dura uns 30 minuts.

http://www.tvmallorca.net/pages/verclip/9021

També hi podeu trobar al web del programa altres reportatges sobre altres dimensions del consum a Mallorca i que també són del nostre interès:

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb