Realiment Cooperativa

Realiment.org - Grup de consum de productes sostenibles Creative Commons License

Presentaciˇ

realiment | 21 Setembre, 2009 18:12

Logo original

 

 

Realiment va néixer com a grup de consum de persones que vivim a Palma i sensibilitzades per una alimentació sana, saludable, justa i sostenible. El seu funcionament es basa en els principis cooperatius d’adhesió voluntària, gestió democràtica, participació, autonomia, educació, cooperació entre cooperatives i interès per la comunitat.

Conscients del cost i dificultat que suposa la compra de productes ecològics, ens proposam treballar cooperativament perquè puguem dur a terme una vida sostenible, començant per la nostra alimentació.

En aquests moments, realitzam una comanda quinzenal de senalles de verdures i hortalisses de producció ecològica de Mallorca. També realitzam comandes específiques per altres productes i pretenem estendre el ventall de productes adquirits a través de la cooperativa.

Unint-te al nostre projecte podràs adquirir productes ecològics a preus més econòmics com:

 • verdures i hortalisses
 • fruites
 • ous
 • cafè
 • cacau
 • sucre
 • llegums
 • herbes aromàtiques
 • seitan i tofu
 • farina de blat
 • etc.

Clicant aquí (arxiu PDF) podràs llegir l'acta constitutiva de Realiment on s'especifica com funciona el grup.

Si et vols unir al nostre projecte, ens podràs trobar quinzenalment a l'Ateneu Popular de Palma, al carrer Missió, 19, els dimarts a les 19 h. També pots contactar amb nosaltres al correu realiment[arroba]inventati.org.

 


Mostra Realiment Cooperativa en un mapa més gran
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb